Despre noi

Ȋncep prin a ne prezenta: eu, vinovatul, mă numesc Ciprian Barna și ea, complice, se numește Andreea Barna. Ȋmpreună, de ceva timp, ne-am hotărȃt să dăruim și celorlalți cȃte puțin din timpul nostru și mai mult din imaginația noastră.

Evenimentele din viața de pȃnă acum s-au precipitat nu ȋntocmai precum ȋmi ȋnchipuiam eu acum ceva ani ȋn urmă, dar ȋn mod constant s-au legat misterios și frumos, ȋn același timp, de diferite arte precum fotografia, pictura, muzica. Toate le datorez celui mai mare artist, pe care am avut onoarea să-l cunosc, pictor bisericesc, de o rară valoare, Ioan Barna, tată și mentor ȋn mai tot ceea ce știu să fac ȋn acest moment. Cel mai ciudat lucru este faptul că, abia după ce a plecat dintre noi, am ȋnceput să mă simt tot mai atras de tot ce m-a ȋnvățat, mai ales de fotografie, ȋnsă nu ȋnțeleg de ce, nu mai am curajul, de mai bine de 8 ani să mă mai joc cu un penson pe o pȃnză. Şi mi-e dor…

Mai departe, pot să vă mărturisesc că am infectat-o și pe scumpa mea soție cu acest virus al frumosului, ce poate fi redat ȋn imagini statice sau animate și acum ȋncercăm să vedem dacă place și celor mulți ce ne place nouă. Astfel ne-am decis să facem acest pas, ȋnspre a fi prezenți pe piață cu acest site și sperăm să ademenim ȋn lumea noastră cȃt mai mulți oameni care iubesc, care se iubesc și, mai ales, care prețuiesc iubirea.

Materialul foto și video, pe care ȋl iubim și-l șlefuim, spre a-i scoate la iveală strălucirea, este frumos ȋncătușat de toate cunoștințele acumulate pȃnă acum și reflectă viziunea noastră artistică asupra momentelor deosebite din viața dumneavoastră.

Ȋncheiem prin a mulțumi Domnului, căci ”Nihil sine Deo”, pentru toate realizările de pȃnă acum și ne rugăm Lui să ne lumineze ȋnspre a vă ȋncȃnta cu lucrările noastre și pe viitor.